Spara el och skaffa smart Easee laddbox

Elpriserna har stigit mycket de senaste åren och många blir allt mer medvetna om att spara el både för att vara medvetna om miljön, men också för att spara pengar. Något som blir allt mer populärt är att skaffa sig en elbil då man slipper att betala för diesel eller bensin. Har man en elbil behöver man en laddbox och då är en Easee laddbox ett smart alternativ med många bra funktioner.

Spara el med en Easee laddbox

Att bo i hus är det mest ultimata när man har en elbil och det är lätt att ladda elbilen i det egna garaget. När man vill köpa en Easee laddbox, kan man enkelt och bekvämt köpa den online och en Easee laddbox har ett snyggt utförande i stilren design som passar bra på garageväggen. De funktioner som en Easee laddbox har är smart teknik där laddboxen är uppkopplad till internet via wifi och 4G-nätet. En smart och modern Easee laddbox har unika tjänster där man kan välja alternativet att bli kund hos det digitala företaget Tibber. Fördelen med att ansluta sig till Tibber, är att man använder sig av en grön och miljövänlig el och får en 50 % lägre kostnad på den el man använder för att ladda sin bil. Då spar man en hel del el och pengar, vilket är bra både för miljön och plånboken.

Bästa laddboxen och tips att spara mer el

En Easee laddbox är anpassad för hemmabruk och i samband med alla köp av en Easee laddbox, får man alltid trygga garantier och professionell hjälp med installationen. Laddboxen finns i ett flertal snygga färger och med laddboxen får man en anpassad kabel av hög kvalitet som är speciellt framtagen för en Easee laddbox med en säker användning. Laddkabeln går att få i ett flertal längder beroende på vad man behöver. En Easee laddbox går att välja med eller utan anslutning till det digitala företaget Tibber. Dock är Tibber ett smart val som lönar sig i längden om man vill spara mycket pengar på sina laddningar av elbilen. Det finns även andra smarta tips att spara el i hushållet som kan vara bra att känna till. Det kan vara lösningar som att fylla frysen ordentligt eftersom en halvfull frys drar mer, torka kläderna utomhus istället för att torktumla, eller till exempel använda en vattenkokare då spisen drar mycket mer el.

När man skaffat sig en Easee laddbox ansluten till Tibber, har man gjort en bra investering för framtiden, miljön och och den personliga ekonomin. En annan smart lösning för att spara mer el för hela hushållet i en villa, är att få solceller installerade på taket. Man kan spara pengar med solpaneler och hushållet kan bli så gott som helt självförsörjande tack vare egna solpaneler. Med en Easee laddbox till elbilen och smarta lösningar för hushållet när det kommer till el, har man optimala lösningar för en minskad kostnad på elförbrukningen.