Anlita elektriker för elarbetet

Ska du göra en renovering där du vill dra nya elledningar? Kanske är det en ombyggnad eller en tillbyggnad som ska byggas där både vatten, avlopp och el ska dras? Då är du i behov av en duktig elektriker. Att göra arbetet själv är aldrig en bra idé. Ett litet misstag kan leda till att det blir fel på ledningen – något som i värsta fall kan leda till brand.

Att anlita Stockholms elektriker är således alltid det bästa alternativet. Hos Stockholms elektriker kan du få hjälp med felsökning och service, men du kan också få hjälp med nya elledningar när du renoverar eller bygger nytt. Det är viktigt att du väljer en byggfirma med professionella och seriösa hantverkare, vilket är precis vad du får hos Clas Fixare.

Vad kostar en elektriker?

Hur mycket det kommer kosta dig att anlita en elektriker är svårt att säga. Faktorer som omfattning av arbete och var i landet du bor har betydelse, såväl som vilken elektriker du anlitar. Det har också betydelse om du kan nyttja ROT-avdraget eller inte. I de flesta fall får du räkna med en kostnad på 300-600 kronor per påbörjad timme.

Använd ROT-avdraget och sänk kostnaderna när du anlitar elektriker

Oavsett varför du är i behov av en elektriker kan du använda ROT-avdraget när du anlitar för privat bruk. Det kan t.ex. vara så att du anlitar en elektriker som ska installera en laddbox i garaget, som ska installera vitvaror, fixa belysning med dimmer eller integrera belysning i TV-bänken. Med hjälp av ROT-avdraget kan du sänka dina kostnader med 30 % och på så sätt spara in mer pengar på arbetet. Det är hantverkaren som tar hand om hela ansökan åt dig. Det enda du behöver göra är att lämna över ditt personnummer i samband med bokning.